Åk på feministiska Nordiskt Forum med RBUF

25 februari, 2014

Vill du vara en av tio personer som deltar på Nordiskt Forum för RBUF:s räkning? Vi kommer åka dit tillsammans med 20 andra personer från Scouterna och Vi Unga. Vi arrangerar ett seminiarum eftersom vi tre organisationer är med i Nätverket Kön Spelar Roll som släpper en rapport om ungdomsorganisationers jämställdhetsarbete.

Vem är du?
Oavsett om du är ny eller gammal medlem så är du en engagerad feminist som vill lära dig mer om mänskliga rättigheter, engagemang och jämställdhet.

När åker vi?
Konferensen är 12-15 juni och då åker vi från olika delar av landet så att vi är framme ungefär samtidigt i Malmö. På plats bor vi på en skola, och allt är som vanligt gratis.

Hur gör jag nu?
Om du har frågor så maila sara@rbuf.se eller ring 0706-529728. Om du vet redan nu att du vill åka, så skicka en kort motivering + personuppgifter till sara@rbuf.se. OBS: SENAST 13 APRIL!

Vi ser gärna att gruppen som åker kan representera hela RBUF:s medlemsrörelse och samhället i stort. Har du några särskilda behov, tveka inte att låta oss veta så ska vi lösa det.