Barnrättskongress 2018!

I år samlas vi i

Stockholm

21-23 september

Barnrättskongressen är vårt årsmöte, alltså när vi ses och bestämmer massa saker om förbundet tillsammans. Vi äter gott, har kul ihop och lär oss saker. Vi sover över och går spökspår!

Har du förslag på frågor du vill ta upp på mötet, alltså motioner? Skicka dem till rbuf@rbuf.se

Anmäl dig  här så kommer det mer info och alla handlingar du behöver om ett tag!

(Födelsedata underlättar vid nödsituationer och när vi kollar medlemskap.)

Om du är under 18 år anger du (helst) din målsmans kontaktuppgifter. Är du över 18 år anger du kontaktuppgifter till anhörig! Kontaktuppgifter till anhörig är nödvändigt om någonting skulle ske på plats eller vid nödsituation

Ange gärna om vi behöver veta något övrigt inför bokningen av din resa, till exempel behov av hjälpmedel medföljande resesällskap eller luftburna allergier.

Skriv vilka allergier, på vilket sätt du blir påverkad och var noga så att du inte missar något (till exempel om du har någon luftburen allergi). Maten som serveras under helgen kommer vara vegetarisk.

Till exempel funktionsvariation, önskemål om tillgänglighet, sjukdom, utrymme för bön, speciella önskemål för att sova med mera.

Bilderna används i RBUF:s egna kanaler (såsom hemsida, material och facebook). Vi publicerar aldrig namn tillsammans med bilderna. Skriv ja, nej eller specificera om du har några krav/önskemål. Det är såklart helt okej om du inte vill vara med på bild!

Här använder vi dina personuppgifter för att kunna ta hand om din anmälan och skapa ett bra arrangemang. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här!