Barnrättskongress 2017!

Äntligen är det dags för barnrättskongress igen! Det är här vi pratar om och bestämmer hur RBUF ska se ut i framtiden, vilka frågor vi tycker är viktiga och vilka som ska sitta i styrelsen i framtiden. I år är vi i Stockholm, helgen 22-24 september. Välkommen, du som är eller blir medlem!

I år ska vi prata om många viktiga saker. Vi ska bestämma en ny strategi för RBUF för de kommande åren. Vi ska bestämma om en ny politisk plattform, alltså vad RBUF ska tycka i en massa olika frågor. Vi ska också bestämma om en ny verksamhetsinriktning, alltså vad vi ska fokusera lite extra på under 2017. Och så ska vi såklart välja en ny styrelse som kan jobba under nästa år.

Alla som är medlemmar i RBUF eller blir det senast under barnrättskongressen får rösta. Det är också helt gratis med resa, mat och boende under helgen. Allt du behöver göra är alltså att dyka upp!

Vi kommer att börja på kvällen den 22:a september och hålla på till eftermiddagen den 24:e september. Och även om vi ska bestämma massa saker tillsammans kommer vi också att göra massa andra roliga aktiviteter. Det kommer bli ett episkt spökspår, vi är vid vatten så det finns chans att bada, och kanske hinner vi med en basketmatch mellan diskussionerna. En helg du inte får missa!

Här på sidan kommer vi också lägga upp allt du behöver läsa innan helgen, som vi sen ska prata om och bestämma om.

Anmälan är nu stängd!

 

Alla handlingar 2017

Du som är anmäld kommer att få hem handlingarna på posten, men här finns de att läsa digitalt.

Schema Barnrättskongress

Här finns schema och praktisk information för dig som kommer.