Anmälan till Barnrättskongress 2017

(Födelsedata underlättar vid nödsituationer och när vi kollar medlemskap.)

Om du är under 18 år anger du (helst) din målsmans kontaktuppgifter. Är du över 18 år anger du kontaktuppgifter till anhörig! Kontaktuppgifter till anhörig är nödvändigt om någonting skulle ske på plats eller vid nödsituation

Ange gärna om vi behöver veta något övrigt inför bokningen av din resa, till exempel behov av hjälpmedel medföljande resesällskap eller luftburna allergier.

Specificera vilka allergier och var noga så att du inte missar något (till exempel om du har någon luftburen allergi). Maten som serveras under helgen kommer vara vegetarisk.

Till exempel funktionsvariation, önskemål om tillgänglighet, sjukdom, utrymme för bön, speciella önskemål för att sova med mera.

Eftersom vi tar med sovsäckar från kansliet behöver vi veta detta i förväg, för att kunna räkna ut hur många vi ska ta med. Vi har inte så det räcker till alla.

Bilderna används i RBUF:s egna kanaler (såsom hemsida, material och facebook). Vi publicerar aldrig namn tillsammans med bilderna. Skriv ja, nej eller specificera om du har några krav/önskemål. Det är såklart helt okej om du inte vill vara med på bild!