Nationella träffar

I Rädda Barnens Ungdomsförbund anordnas varje år olika nationella träffar och utbildningar. Här har du som medlem möjlighet att träffa andra engagerade från olika delar av Sverige!

Under våra utbildningar och träffar står Rädda Barnens Ungdomsförbund för alla kostnader för resa, boende och mat. För info om kommande träffar, håll utkik i nyheterna här på hemsidan eller på Facebook!

Temahelger

Temahelgerna är mindre utbildningshelger inom ett visst område. Vi diskuterar, lyssnar på intressanta föreläsningar, har workshops och har roligt tillsammans! Under 2014 hade vi två temahelger. Den första var i Umeå och handlade om ungas inflytande och den andra var i Göteborg och temat var normkritik och icke-diskriminering.

Nationella träffar

Våra nationella träffar är våra största utbildningshelger. De fungerar ungefär som temahelgerna fast är öppna för fler deltagare. I slutet av hösten 2014 anordnades Multihelgen i Örebro. Håll utkik i nyheterna här på hemsidan eller på Facebook för info om den eller nästa nationella träff!

Läger

Vi anordnar läger både på sommaren och vintern. De brukar ske i samarbete med de organisationer som är RBUF:s motsvarigheter i resten av Norden.