Aktivisthelg: ledarskap!

6-8 december i STOCKHOLM!

ANSÖK OM ATT VARA MED LÄNGST NER PÅ SIDAN!

Aktivisthelgen 2019 blir något alldeles extra!

Den här hösten kommer vi att bjuda in till en aktivisthelg med två delar, en om internationella frågor och en om ledarskap. Du kan läsa mer om det internationella temat och anmäla intresse dit på den här sidan. Den här helgen blir inte som en aktivisthelg brukar! De som är på det internationella temat och de som är på ledarskapskurs kommer att äta och ha kul ihop, men kommer också att ha egna pass fokuserat på sin grupps frågor. Alla som är med på ledarskapskursen kommer också få uppgifter att göra både före och efter själva helgen.

Så vad handlar ledarskapsdelen om?

Det är ett gratis (!) tillfälle för dig  att få lära dig verktyg och tricks för att utmana och utveckla dina ledande sidor. Kanske är du en ledare redan idag eller så har du en ide om att driva ett projekt som kommer kräva att du kan leda en grupp. Vill du få tid att reda ut dina viktiga värderingar och prata om hur de kan bli verklighet? Om du känner igen dig så sök en plats på kursen!

För vem är aktivisthelgens ledarskapskurs?

Den är för alla som är eller vill bli medlem i RBUF (det vill säga alla upp till 25 år som ställer upp på det vi står för som organisation). Du behöver ha en idé om varför du vill bli ledare, eller om du redan är ledare – hur du vill bli en bättre ledare. Under kursen kommer du att få utveckla ditt ledarskap både genom praktiska övningar och genom att lära dig om teorier kring ledarskap och grupper.

Okej, najs! Har du lite mer konkreta detaljer?

Kursen är i Stockholm 6-8 december. Allt är helt gratis för dig som deltar. Mer detaljer kommer när vi närmar oss!

Vad kostar det och vad ingår?

Temahelgen är gratis för dig som är eller blir medlem i RBUF. I det ingår resa, mat, boende och program för hela helgen.

Det du ställer upp på är att följa våra regler för arrangemang. Det betyder att du är med hela helgen och inte lämnar platsen vi håller till på. Du följer vår alkohol-,  tobaks- och narkotikapolicy och om du inte kan komma så avanmäler du dig senast en vecka innan aktivisthelgen, alltså den 29 november. Annars kan du komma att behöva betala resa och annat själv. Såklart gäller inte detta om du blir sjuk. Här kan du hitta hela vårt policydokument.

Vad händer sen?

Det finns 15 platser på kursen som alltså kräver att du vill och kan engagera dig i din ledarutveckling både före och efter själva aktivisthelgen. Vi kommer att välja ut de personer som i sin motivering bäst förklarar varför de vill gå kursen och hur de vill arbeta med att utveckla sitt ledarskap. Alla som söker kommer tyvärr inte få plats att gå kursen denna gång.

Alla som sökt kursen kommer få veta om de får gå och deltagarna får mer  information i form av schema, vägbeskrivning och så vidare senare.

Sista dag att ansöka är 7 november!

Vi ses i Stockholm!

Vad brinner du för? Motivera varför du vill bli en bättre ledare?