Temahelg hösten 2018

14-16 december, föranmäl dig redan nu!

Vad är en temahelg?

Det är ett gratis (!) tillfälle för dig  att lära dig mer om barnrättskampen, organisationen, organisering och samhället. Du får också hänga med andra härliga människor, äta god mat och vara kreativ. Som du hör av namnet följer helgen ett visst tema.  Vi kommer få besök av en talare och andra ledare inom barnrättskampen.

För vem är temahelgen?

Den är för alla som är eller vill bli medlem i RBUF (det vill säga alla upp till 25 år som ställer upp på det vi står för som organisation).

Vad kostar det och vad ingår?

Temahelgen är gratis för dig som är eller blir medlem i RBUF. I det ingår resa, mat, boende och program för hela helgen.

Det du ställer upp på är att följa våra regler för arrangemang. Det betyder att du är med hela helgen och inte lämnar platsen vi håller till på. Du följer vår alkohol- och tobakspolicy och om du inte kan komma så avanmäler du dig senast en vecka innan temahelgen, alltså den 7 december. Annars kan du komma att behöva betala resa och annat själv. Såklart gäller inte detta om du blir sjuk. Här kan du hitta hela vårt policydokument.

Vad händer sen?

När du har anmält dig och det börjar närma sig temahelg kommer du få mer information i form av schema, vägbeskrivning och så vidare. Du kommer också bli kontaktad för att få hjälp att boka din resa.

Mer informtion om plats kommer senare.

Sista anmälan 29 november!

Anmäl dig här:

(Födelsedata underlättar vid nödsituationer och när vi kollar medlemskap.)

Om du är under 18 år anger du (helst) din målsmans kontaktuppgifter. Är du över 18 år anger du kontaktuppgifter till anhörig! Kontaktuppgifter till anhörig är nödvändigt om någonting skulle ske på plats eller vid nödsituation

Ange gärna om vi behöver veta något övrigt inför bokningen av din resa, till exempel behov av hjälpmedel medföljande resesällskap eller luftburna allergier.

Skriv vilka allergier, på vilket sätt du blir påverkad och var noga så att du inte missar något (till exempel om du har någon luftburen allergi). Maten som serveras under helgen kommer vara vegetarisk.

Till exempel funktionsvariation, önskemål om tillgänglighet, sjukdom, utrymme för bön, speciella önskemål för att sova med mera.

Bilderna används i RBUF:s egna kanaler (såsom hemsida, material och facebook). Vi publicerar aldrig namn tillsammans med bilderna. Skriv ja, nej eller specificera om du har några krav/önskemål. Det är såklart helt okej om du inte vill vara med på bild!