Temahelg: ledarskap och organisering!

17-19 november i GÄVLE!

ANMÄL DIG HÄR NEDANFÖR!

Vad är en temahelg?

Det är ett gratis (!) tillfälle för dig  att lära dig mer om barnrättskampen, organisationen, organisering och samhället. Du får också hänga med andra härliga människor, äta god mat och vara kreativ. Som du hör av namnet följer helgen ett visst tema. Den här gången fokuserar vi mycket på ledarskap och organisering, alltså hur vi blir starkare som medlemmar. Men såklart pratar vi också om RBUF:s årstema – barn på flykt som försvinner. Vi kommer få besök av en riksdagsledamot och andra personer som är ledare och kämpar för en bättre värld på olika sätt.

För vem är temahelgen?

Den är för alla som är eller vill bli medlem i RBUF (det vill säga alla upp till 25 år som ställer upp på det vi står för som organisation).

Okej, najs! Har du lite mer konkreta detaljer?

Yes! Vi samlas i Gävle på kvällen fredagen den 24 mars. Det är drop in med kvällsmacka från klockan 20 och så drar vi igång med programmet vid 21. På kvällen lär vi känna varandra och får ännu mer info om vad som händer under helgen. Sen är det dags att sova, och det gör vi på golvet. Plocka med sovsäck och liggunderlag!

Lördagsmorgonen börjar med frukost, efter det tar dagens program vid. Vi lär oss saker samtidigt som vi har roligt hela dagen. Sen är det godnatt igen.

På söndagen börjar vi med att plocka ihop våra saker och städa. Sen gör vi lite andra spexiga saker där vi lär oss ännu mer, fikar och äter och gör en utvärdering. Programmet är slut klockan 15, och efter det åker vi hem.

Vad kostar det och vad ingår?

Temahelgen är gratis för dig som är eller blir medlem i RBUF. I det ingår resa, mat, boende och program för hela helgen.

Det du ställer upp på är att följa våra regler för arrangemang. Det betyder att du är med hela helgen och inte lämnar platsen vi håller till på. Du följer vår alkohol- och tobakspolicy och om du inte kan komma så avanmäler du dig senast en vecka innan temahelgen, alltså den 17 mars. Annars kan du komma att behöva betala resa och annat själv. Såklart gäller inte detta om du blir sjuk. Här kan du hitta hela vårt policydokument.

Vad händer sen?

När du har anmält dig och det börjar närma sig temahelg kommer du få mer information i form av schema, vägbeskrivning och så vidare. Du kommer också bli kontaktad för att få hjälp att boka din resa.

Sista anmälan 10 november!

Vi ses i Gävle!

(Födelsedata underlättar vid nödsituationer och när vi kollar medlemskap.)

Om du är under 18 år anger du (helst) din målsmans kontaktuppgifter. Är du över 18 år anger du kontaktuppgifter till anhörig.

Ange gärna om vi behöver veta något övrigt inför bokningen av din resa, till exempel behov av hjälpmedel medföljande resesällskap eller luftburna allergier.

Specificera vilka allergier och var noga så att du inte missar något (till exempel om du har någon luftburen allergi). Maten som serveras under helgen kommer vara vegetarisk.

Till exempel funktionsvariation, önskemål om tillgänglighet, sjukdom, speciella önskemål för att sova med mera.

Eftersom vi tar med sovsäckar och liggunderlag från kansliet behöver vi veta detta i förväg, för att kunna räkna ut hur många vi ska ta med. Vi har inte så det räcker till alla.

Bilderna används i RBUF:s egna kanaler (såsom hemsida, material och facebook). Vi publicerar aldrig namn tillsammans med bilderna. Skriv ja, nej eller specificera om du har några krav/önskemål. Det är såklart helt okej om du inte vill vara med på bild!