Förbundsstyrelsen

Förbundsstyrelsen är en grupp förtroendevalda som leder Rädda Barnens Ungdomsförbund. Styrelsen leds av en förbundsordförande. Förbundsstyrelsen väljs av barnrättskongressen. Om du vill skicka ett mail till hela styrelsen kan du maila fs16@rbuf.se. 🏆

Längst ner på sidan kan du ladda ner styrelsens protokoll från FS01-16 och framåt. 📃 Om du söker efter äldre protokoll kan du kontakta Kansliet.

jorge maría londoño rädda barnens ungdomsförbund

Ordförande

Jorge María Londoño

jorge(a)rbuf.se

Det är jag som är förbundsordföranden i RBUF. Det betyder att jag leder förbundsstyrelsens arbete och att jag representerar förbundet externt.
Jag är en liten buse som gillar ett sorts maraton: tv-serie-maraton! Maila mig om du vill snacka om barnrättspolitik, post-kolonial antirasism eller queerig teori.

vendela carlfjord rädda barnens ungdomsförbund

Vice ordförande

Vendela Carlfjord

vendela(a)rbuf.se

Jag sitter som vice förbundsordförande för RBUF för att jag tror på organisering. Jag vill stärka barn och unga i deras engagemang och ge dem verktyg för förändring. Att få välta maktordningar tillsammans med smarta, peppiga och kompetenta barn är fantastiskt!

saido omar rädda barnens ungdomsförbund

Ledamot

Saido Omar

saido(a)rbuf.se

Hej jag heter Saido Omar och blev förtroendevald att sitta i förbundsstyrelsen under två år. Bor i Gävle och Örbyhus. Till vardags går sista året på gymnasiet men är även antirasistisk utbildare och föreläsare. Jag gillar om att prata om fotboll och träffa nya människor. Jag brinner för migrationspolitisk, feminism, demokrati, ungas inflytande och inkludering. Jag sitter i förbundsstyrelsen för RBUF för att jag vill stärka unga i deras engagemang och få deras att bli hörd. Jag är även barnrättsaktivist.

Ledamot

Hanna Thessén

hanna.thessen(a)rbuf.se

Jag är alldeles nyvald, mer info kommer strax!

Ledamot

Hugo Holmberg

hugo.holmberg(a)rbuf.se

Jag är alldeles nyvald, mer info kommer strax!

Här hittar du förbundsstyrelsens beslutsprotokoll från FS01-16 och framåt.

FS01-16 Rädda Barnens Ungdomsförbund

FS01-16

FS02-16 Rädda Barnens Ungdomsförbund

FS02-16

FS03-16

FS03-16