Förbundsstyrelsen

Förbundsstyrelsen är en grupp förtroendevalda som leder Rädda Barnens Ungdomsförbund. Styrelsen leds av en förbundsordförande. Förbundsstyrelsen väljs av barnrättskongressen. Om du vill skicka ett mail till hela styrelsen kan du maila fs@rbuf.se. 🏆

📃 Om du vill ha protokoll från förbundsstyrelsens möten kan du kontakta Kansliet.

Ordförande

Vendela Carlfjord

vendela(a)rbuf.se

Det är jag som är förbundsordföranden i RBUF. Det betyder att jag leder förbundsstyrelsens arbete och att jag representerar förbundet externt. Jag jobbar med att stärka barn och unga i deras engagemang och ge dem verktyg för förändring. Att få välta maktordningar tillsammans med smarta, peppiga och kompetenta barn är fantastiskt! Maila mig om du vill snacka om barnrättspolitik, feminism eller tv-serier.

Vice ordförande

Hanna Thessén

hanna(a)rbuf.se

Att arbeta för ett bättre inflytande för barn och ungdomar är självklart för mig. Och jag tror att jag gör det bäst i RBUF, med antirasism och queerfeminism!!!”

Ledamot

Elina

elina(a)rbuf.se

Snart kommer det stå massa bra grejer här.

Ledamot

Agnes Båvner Lorentzi

agnes@rbuf.se

Jag är från Stockholm men bor i Värmland och går på en musikteaterutbildning på folkhögskolan Geijerskolan. Jag brinner väldigt mycket för barnrättskampen och allmänt kampen för mänskliga rättigheter. Det som är viktigast för mig är helt enkelt alla människors lika värde men jag skulle nog kunna säga att de frågor som står mig personligen närmast, förutom barnrättsfrågor, är bland annat HBTQ+frågor (särskilt transfrågor), ickevåld och miljöfrågor. Jag tycker det är jättespännande att få engagera mig på ett nytt sätt och få jobba aktivt med barnrättskampen genom styrelsearbete. Förutom att hålla på med politiska frågor så är det bästa jag vet att sjunga, dansa och spela teater och helst i form av musikal.

Ledamot

Elias Arthur Fjellander

elias@rbuf.se


Håll ut, snart kommer det stå massa bra grejer här.

Ledamot

Matilda Carlund

matilda@rbuf.se

Håll ut, snart kommer mer info!

Ledamot

Eli Båvner Lorentzi

eli@rbuf.se

Mer info kommer snart!