Förbundsstyrelsen

Förbundsstyrelsen är en grupp förtroendevalda som leder Rädda Barnens Ungdomsförbund. Styrelsen leds av en förbundsordförande. Förbundsstyrelsen väljs av barnrättskongressen. Om du vill skicka ett mail till hela styrelsen kan du maila fs17@rbuf.se. 🏆

Längst ner på sidan kan du ladda ner styrelsens protokoll från FS01-16 och framåt. 📃 Om du söker efter äldre protokoll kan du kontakta Kansliet.

Förbundsordförande Jorge María Londoño

Ordförande

Jorge María Londoño

jorge(a)rbuf.se

Det är jag som är förbundsordföranden i RBUF. Det betyder att jag leder förbundsstyrelsens arbete och att jag representerar förbundet externt.
Jag är en liten buse som gillar ett sorts maraton: tv-serie-maraton! Maila mig om du vill snacka om barnrättspolitik, post-kolonial antirasism eller queerig teori.

Vice förbundsordförande Vendela Carlfjord

Vice ordförande

Vendela Carlfjord

vendela(a)rbuf.se

Jag sitter som vice förbundsordförande för RBUF för att jag tror på organisering. Jag vill stärka barn och unga i deras engagemang och ge dem verktyg för förändring. Att få välta maktordningar tillsammans med smarta, peppiga och kompetenta barn är fantastiskt!

Ledamot Saido Omar

Ledamot

Saido Omar

saido(a)rbuf.se

Hej jag heter Saido Omar och blev förtroendevald att sitta i förbundsstyrelsen under två år. Bor i Gävle och Örbyhus. Till vardags går sista året på gymnasiet men är även antirasistisk utbildare och föreläsare. Jag gillar om att prata om fotboll och träffa nya människor. Jag brinner för migrationspolitisk, feminism, demokrati, ungas inflytande och inkludering. Jag sitter i förbundsstyrelsen för RBUF för att jag vill stärka unga i deras engagemang och få deras att bli hörd. Jag är även barnrättsaktivist.

Ledamot Hanna Thessén

Ledamot

Hanna Thessén

hanna.thessen(a)rbuf.se

Jag bor i Eskilstuna och går andra året på gymnasiet. Jag brinner bland annat för barn och ungas inflytande, migrationspolitiken och demokratin.
Det är sjukt kul att få jobba med barn och unga som brinner för samma sak som en själv! Bortsätt från mitt engagemang älskar jag vänner, konst och att upptäcka nya ställen.

Ledamot

Hugo Holmberg

hugo.holmberg(a)rbuf.se

Hej! Jag kommer från Lund och går mitt sista år på högstadiet. Jag jobbar och brinner för alla barns rätt till deras demokratiska rättigheter och jag engagerar mig i ungdomsrådsrörelsen och barnrättsrörelsen. När jag inte engagerar mig ägnar jag mig åt körsång och friluftsliv. Vill du komma i kontakt med mig? Skicka ett mail! Ta hand om dig.

Här hittar du förbundsstyrelsens beslutsprotokoll från FS01-16 och framåt.

2017

FS01-17 Protokoll

FS01-17

FS02-17 Protokoll

FS02-17

FS03-17 GS-rapport

FS03-17

2016

FS01-16 Rädda Barnens Ungdomsförbund

FS01-16

FS02-16 Rädda Barnens Ungdomsförbund

FS02-16

FS03-16

FS03-16

FS04-16 Protokoll

FS04-16

FS05-16 Protokoll

FS05-16

FS06-16 protokollfördes inte, det var ett möte gemensamt med Rädda Barnen utan några beslut.

FS07-16 Protokoll

FS07-16

FS08-16 Protokoll

FS08-16