RBUF söker en administratör på 50% – är det du?

Rädda Barnens Ungdomsförbund är ett antirasistiskt och queerfeministiskt förbund där alla upp till 25 år kan vara medlemmar. Vi är ett förbund av barn och unga för barn och unga, med verksamhet som bygger på frivilligt engagemang. Vi är ett religiöst och partipolitiskt obundet förbund, som kämpar för barnets rättigheter och för att FN:s konvention om barnets rättigheter ska efterlevas och respekteras.

Arbetsuppgifter

Du kommer att sköta enklare ekonomiadministration och övrig administration i form av materialbeställning, postgång, felanmälningar och så vidare. Du kommer att samverka med organisationens olika instanser för att underlätta hela organisationens administration samt kommer att vara behjälplig med administration kring arrangemang, utbildningar och medlemskap. Du har även huvudansvar för ansökan om organisationsbidrag för ungdomsorganisationer hos MUCF.

Vem vi söker

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, självständig och initiativtagande och som tycker det är roligt med administration. Vi ställer inga krav på formell utbildning utan vi värdesätter erfarenheter och personliga egenskaper. Vi anser att kandidaten till tjänsten ska kunna kontering, då detta blir en del av tjänstens uppgifter. Du bör ha erfarenhet av administration och förmåga att leverera idéer om hur vårt förbund kan utveckla sina administrativa rutiner och system. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som anställd eller engagerad i ideell sektor, och då gärna ungdomsorganisationer. Det är också meriterande om du har erfarenhet av bidragsansökningar, har fördjupade kunskaper i Excel, är kompetent inom IT samt har erfarenhet av att arbeta med personalkostnader. Naturligtvis delar du värderingarna i vår filosofi som du kan läsa på www.rbuf.se.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad på vårt förbundskansli på Stora Essingen i Stockholm med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 % och vi tillämpar provanställning i sex månader. Vi erbjuder en avslappnad och händelserik miljö där du får chansen att utvecklas och ha roligt på jobbet.

Lön och villkor

Ange löneanspråk i ansökan. Arbetsvillkoren följer kollektivavtal med Idea, Unionen och Akademikerförbunden. Vi erbjuder friskvårdstimme och friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Ansökan

Ansökan görs genom att du skickar CV och personligt brev till jobb@rbuf.se Vi har inte möjlighet att handlägga ansökningar som inkommer på annat sätt eller som är ofullständiga. Ansökningarna anonymiseras. Nuvarande administratör Hilda svarar på frågor om tjänsten (076-592 55 15). Sista ansökningsdag är 6:e juni.