Värva en kompis till RBUF!

11 maj, 2016

Det är mycket som händer i Sverige just nu och det är viktigare än någonsin att vi påminner alla vuxna om våra, alla barn och ungas, rättigheter i samhället. RBUF kämpar för att barn och ungas tankar, åsikter och erfarenheter ska tas på allvar i alla lägen. Ju fler vi är desto starkare röst får vi!

Det är GRATIS att bli medlem! Bli medlem här

Du som är medlem: värva kompisar, familjemedlemmar eller folk du träffar på bussen (bara de är under 26).

Ni som är en RBUF-lokalgrupp: åk ut med ett info-bord till er skola, be att få 5 minuter innan fotbollsträningen och berätta vilka RBUF är eller dela på facebook. Det är bara er kreativitet som sätter stopp för vad ni kan göra för att värva nya medlemmar! Den lokalgrupp som värvar flest medlemmar kommer få ett fint pris på barnrättskongressen i 9-11 september i Karlstad.

PRISER:

Första pris till medlem: Ett par Urbanears hörlurar, RBUF-hoodie och att bli hyllad på Barnrättskongressen!

Andra pris till medlem: En RBUF-hoodie och att bli hyllad på Barnrättskongressen i september!

Första pris till lokalgrupp: En härlig överraskningsdag i Stockholm! Det kommer involvera glad stämning, trevlig häng och spännande äventyr. Dessutom kommer vinnarna bli hyllade på Barnrättskongressen.

Andra pris till lokalgrupp: RBUF-hoodie tröjor och att bli hyllade på Barnrättskongressen

Tävling pågår mellan 11 maj till 20 juni.

På den här sidan kan dina värvningar registrera sig. Glöm inte att de nya medlemmarna ska fylla i namn på sin värvare eller namn på lokalgrupp. Kom ihåg: Det är GRATIS att bli medlem!

NU KÖR VI!

[[{”type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”1711″,”attributes”:{”alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”360″,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”540″}}]]