Ledig tjänst: Programkoordinator

29 november, 2018

Ansök senast den 31 december 23:59 CET

 

Om RBUF

Rädda Barnens Ungdomsförbund är ett förbund där alla upp till 25 år kan vara medlemmar. Vi är ett förbund av barn och unga för barn, med verksamhet som bygger på frivilligt engagemang. Vi är ett religiöst och partipolitiskt obundet förbund, som kämpar för barnets rättigheter och för att FN:s konvention om barnets rättigheter ska efterlevas och respekteras. Vi är ett antirasistiskt och queerfeministiskt förbund.

 

Allmän beskrivning

Programkoordinator arbetar med organisationsutveckling på flera nivåer. I tjänsten ingår bland annat arbete med att förbättra interna rutiner för att stärka medlemskap och insamling av pengar för att höja kvaliteten på våra arrangemang. Program manager spelar en viktig roll i skapandet av en stark organisatorisk struktur som är nödvändig i vår kamp för barnets rättigheter.

 

Vision med tjänsten

2017 antog RBUF:s medlemmar en femårig strategi för hur organisation ska utvecklas. Strategin fungerar som en guidande vision för alla anställda på kansliet. Här kan du läsa mer om vår vison för hur organisationen ska utvecklas.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

򪪪 Skapa samstämmighet mellan interna policys i syfte att effektivisera löpande verksamhet
򪪪 Stärka demokratiska strukturer i organisationen
򪪪 Introducera innovativa tillvägagångssätt i organisationens verksamhet
򪪪 Utveckla projekt och söka efter investeringar
򪪪 Arbeta för att uppnå RBUF:s strategi 2018-2022
򪪪 Planera, genomföra och följa upp utbildningar och nätverksträffar

 

För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du

򪪪 Kunskap om barnets rättigheter
򪪪 Kunskap om strategisk utveckling i ideella organisationer
򪪪 Erfarenhet av att arrangera event
򪪪 Erfarenhet av projektledning och insamling av resurser
򪪪 God kommunikationsförmåga i svenska och engelska
򪪪 Innovativt tänkande och problemlösningsförmåga
򪪪 Dela Rädda Barnens Ungdomsförbunds värderingar

Engagemang eller aktivism i en barn och ungdomsorganisation är meriterande!

 

Om tjänsten

Tjänsten är placerad på vårt förbundskansli på Stora Essingen i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar provanställning i sex månader. Kansliet har kollektivavtal med IDEA och Unionen. En heltidstjäns hos oss är i snitt 37timmars arbetsvecka. Vi erbjuder friskvårdtimme, friskvårdsbidrag, samt stora möjligheter till kompetensutveckling.

 

RBUF erbjuder lika möjligheter

RBUF är en arbetsgivare som arbetar aktivt med tillgänglighet och icke-diskriminering. Alla ansökande och anställda ska ha lika möjligheter.

 

Ansökan

Skicka  CV och personligt brev (max 1 sida) till jobb@rbuf.se med ämnesraden ‘programkoordinator’ innan den 31 december (23:59 CET). För eventuella frågor, kontakta Dejan Bojanic genom dejan.bojanic@rbuf.se.