Filip och Fredrik skänker middag och publikplatser till tv-inspelning – unga får engagemangsfest!

30 oktober, 2017

Ett sextiotal personer från olika ungdomsorganisationer kommer att få en inspirerande fest där deras engagemang hyllas. De kommer också få vara med under en inspelning av tv-programmet Breaking News, av och med Filip och Fredrik.

I en insamling arrangerad av Tradera till förmån för Rädda Barnen, valde tv-duon Fredrik Wikingsson och Filip Hammar  att skänka en middag och publikplatser till en inspelning av det populära tv-programmet. Istället för en företagsfest eller ett privat arrangemang valde auktionsvinnaren Anna Ardin att samarbeta med Rädda Barnens Ungdomsförbund för att låta engagerade barn och unga komma på fest. Nu kommer deltagarna, som är aktiva i olika delar av civilsamhället, få träffa och inspireras av varandra.  Festen blir en unik plattform där olika gräsrotsaktivister från det unga civilsamhället får träffas, inspirera varandra, lyssna till inspirationstalare och delta i en exklusiv middag. De kommer också att få träffa Filip och Fredrik inför inspelningen.

För Rädda Barnens Ungdomsförbund är detta en möjlighet att samla personer som gör skillnad för samhället på olika sätt, och ge tillbaka något till de som kämpar för bättre villkor varje dag. Förbundet siktar på en bred representation från olika rättighetsorganisationer.

Pengarna som samlas in går till Rädda Barnens viktiga arbete. Vi uppmuntrar nu alla att vara med och skänka pengar för att hjälpa oss göra engagemangsfesten till verklighet för de unga. Eventuellt överskott till insamlingen kommer att gå till resekostnader för ungdomarna som deltar och till Rädda Barnens övriga arbete.

Var med och bidra här! https://www.crowdculture.se/se/projects/helkvall-for-unga-med-ett-syfte