Kandidera till förtroendeposter 2012-13

21 juni, 2012

Du kan läsa om förbundsstyrelsen, verksamhetsrevisorerna, ombudsposterna till Rädda Barnens verksamhetskonferens och faktiskt också om platserna i valberedningen – även om vi själva inte lägger förslag till val för just valberedningen. Vi tar inte upp posten som ekonomisk revisor, eftersom den mest handlar om vilket företag förbundet ska anlita för att gå igenom bokföringen.

Vi har med korta presentationer om vad posterna innehåller, men vi skriver också en del om vad vi letar efter när vi sätter ihop våra förslag. Det är alltså inte alltid så att vi bara tittar på vem som kanske är mest kvalificerad eller vem som har längst erfarenhet eller så, utan det vi oftast tittar på är helheten. Vi vill att i de förslag vi lägger så ska det finnas grupper som tillsammans kan göra det bästa jobbet, och inte bara bestå av en massa duktiga människor som kanske är bra på precis samma saker eller som kanske inte kan jobba ihop. Detta kan du hitta i den bifogade filen.

http://www.youtube.com/watch?v=VDe5c66juDU


Om du själv vill kandidera, eller om du vill nominera någon annan, så gör du det via RBUFs hemsida – www.rbuf.se. Om du nominerar någon annan behöver du inte ha frågat den personen först, det gör vi. Vi tar jättegärna emot alla tips på bra personer!

Du kan också ställa frågor till oss på valberedningen@rbuf.se.

Vi hörs!
Valberedningen för Rädda Barnens Ungdomsförbund