Gör aktivitet

Vill du engagera dig inom RBUF men är osäker på hur du eller kanske din lokalgrupp ska gå till väga? – Då har du hittat rätt! Här har vi samlat alla aktiviteter du som aktiv medlem kan använda för att förändra situationen där du bor! I menyn till höger hittar du olika sätt du kan engagera dig på – kanske vill du hålla en utbildning, göra en aktion eller varför inte vara ledare i en egen barngrupp?

Vill du göra en aktivitet med din lokalgrupp?

Självklart får du göra något med din lokalgrupp! Prata ihop er och läs mer om det område som passar just er i menyn till höger. Om du har frågor får du mer än gärna kontakta kansliet!

Vill du göra någonting själv?

En del material går också att dela ut på egen hand, till exempel affischer som kan tejpas upp – eller material som går att dela ut på din skola, ditt jobb eller varför inte hemma hos familjen? Tveka inte att höra av dig till kansliet om du undrar över något!

Har du ingen grupp att göra saker med?

RBUF finns ännu inte i alla städer tyvärr, men det finns många intresserade runt om i landet. Om du hör av dig så kan vi kanske göra en aktion med några i din stad, eller med RBUF:are från närliggande städer!

Policy

I RBUF har förbundsstyrelsen antagit ett policydokument, som beskriver hur vi arbetar praktiskt med olika saker i vår egen verksamhet. Du kan ladda ner dokumentet här nedanför.

policydokument 161008 rädda barnens ungdomsförbund

Policydokument

Utlägg mot kvitto

Har du genomfört verksamhet och lagt ut pengar för det? Skriv ut, fyll i och skicka in den här blanketten tillsammans med dina kvitton.