Ny på kansliet!

4 september, 2012

Jag är ursprungligen från Gotland men bor nu i Västerås, där jag tog min kandidatexamen i beteendevetenskap 2010. Sedan dess har jag läst till en masterexamen i samhällsvetenskap, där jag läst kurser i sociologi, genus, intersektionalitets- och maskulinitetsstudier. Jag brinner därför lite extra för makt- och rättvisefrågor som har med feminism och normkritik att göra.

Jag jobbar också politiskt med dessa frågor och sitter som ledamot i barn- och ungdomsnämnden i Västerås, där jag försöker arbeta för att skapa en mer jämlik och likvärdig utbildning för alla oavsett bakgrund och där barn och unga verkligen har inflytande och lyssnas på. Jag ser därför fram emot att jobba med förbundets profilfråga ”Normkritisk skola, nu!”.

Jag ser också fram emot och är grymt peppad på att få börja jobba för att utveckla vårt/Rädda Barnens Ungdomsförbunds superviktiga arbete i dessa superviktiga frågor!

Väl mött på förbundsårsmötet i Höganäs i helgen!