Nya praktikanter

25 januari, 2016

Agnes

Jag heter Agnes och har precis tagit en kandidat i statskunskap med inriktning mot miljö och hållbar utveckling från Uppsala Universitet. Jag är 25 år och är glad att få en chans att praktisera på Rädda Barnens Ungdomsförbund!

I framtiden vill jag arbeta på liknande organisationer som Rädda Barnens Ungdomsförbund med frågor som rör politik och samhällsutveckling. Jag kommer här på kansliet att bland annat jobba med politisk kommunikation, medlemskommunikation och omvärldsbevakning. Jag ser framemot att lära mig om hur organisationen arbetar med politiska kampanjer och att träffa er medlemmar! 

Beatrice
Jag är Bea, 23 år, och inom en snar framtid har jag en examen i Globala studier. Jag brinner för normkritik och mänskliga rättigheter och är därför väldigt glad för att få praktisera på RBUF. Tidigare har jag arbetat med läxhjälp och olika ungdomsgrupper, samt engagerat mig i asylrätt och jämställdhetsfrågor.

På kansliet kommer jag bl.a. stötta medlemmar och lokalgrupper i deras engagemang, ordna utbildningsträffar och arbeta med Barnrättsklubben. Ni kommer därför säkerligen höra ifrån mig och jag hoppas vi ses i er lokalgrupp eller på en medlemsträff!