Vill du bli vår praktikant i våren 2019?

29 november, 2018

Vill du slippa koka kaffe, och istället bli tagen på allvar när du gör praktik? Varje termin söker vi på Rädda Barnens Ungdomsförbund efter praktikanter. Just nu letar vi efter två stycken som kan det här med verksamhet och kommunikation!

Rädda Barnens Ungdomsförbund är en organisation av barn och unga som jobbar för barns rättigheter. Vårt mål är en värld där FN:s barnkonvention efterföljs och där alla barns tankar, åsikter och erfarenheter tas på allvar i alla lägen. Om du vill ansöka finns ett formulär längst ner på sidan.

Verksamhet och kommunikation

Praktikplatsen kommer att anpassas så att den passar dig och dina kunskaper och intressen. Vi är en flexibel arbetsplats med stort utrymme för att arbeta på de sätt som passar en själv bäst.

Praktiken startar i mitten av februari och inleds med en introduktion. Under hela praktikperioden kommer handledning att ske av generalsekreteraren. Då och då arbetar vi på kvällar eller helger och uppskattar om det funkar för dig också.

Praktikplatsen är belägen i Stockholm på vårt kontor på Stora Essingen i tillgängliga lokaler. Praktiken är helt ideell eller inom ramen för din utbildning (t ex arbetslivspraktik eller liknande). Vi kan erbjuda friskvårstimme, friskvårdsbidrag på 1000 kr, ersättning för telefonkostnader med samt stora möjligheter till kompetensutveckling.

Har du några frågor?

Kontakta generalsekreterare Dejan Bojanic på dejan.bojanic@rbuf.se om innehållet i praktiken.

Intresserad?

Skicka  CV och personligt brev (max 1 sida) till jobb@rbuf.se med ämnesraden ‘praktik’ innan den 31 december (23:59 CET). För eventuella frågor, kontakta Dejan Bojanic genom dejan.bojanic@rbuf.se.