Valberedningen söker en ny ledamot!

14 maj, 2013

På grund av avhopp söker RBUF:s valberedning nu en person att adjungera till sin grupp. Den adjungerade ledamoten kommer fungera som en fullvärdig ledamot i gruppen.

Vi söker dig som brinner för Rädda Barnens Ungdomsförbunds framtid och som gillar att se till så att rätt person finns på rätt plats. Du har förmågan att arbeta med lite större processer som sträcker sig över några månader. Du har tid för uppdraget, som sträcker sig från och med nu till och med mitten av september. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av valberedningsarbete från tidigare uppdrag.

Är du vår nya ledamot i valberedningen? Skicka till kandidatur till valberedningen [at] rbuf.se senast fredag 17 maj och märk mailet Fyllnadsval 2013. I mailet inkludera; namn och kontaktuppgifter, motivering (varför ska just du väljas?) samt vilken lokalgrupp och/eller arbetsgrupp samt stad du kommer ifrån.

Ordlista

Adjungerad = Tillfällig medlem (i valberedningen)

Fullvärdig = Med samma rättigheter/skyldigheter (som de andra i valberedningen, t.ex. att förbereda ärenden och besluta om ärenden)

Ledamot = Medlem i valberedningen